keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Teema3: Pukeudu kuin Miley!

Mileylla on paljon ulkomaalaisten fanien tekemiä sivuja, joissa näytetään Mileyn vaatteita ja kampauksia ja miten niitä voi tehdä ja ostaa. Yleensä kaupat on siellä outoja suomalaisille ja hinnat dollareita, jotn ajattelin tehdä meille suomalaisfaneille oman! Tässä nyt muutamia asuja:

Kaapistasi löytyy varmasti ihan perus legginsit ja toppi, niillä jo saat Mileymaisen lookin, vedät vielä saappaat jalkaan niin..... :

Tuommoset paidat on nyt IN! :

Paita 9.95€, H&M

Seuraava asu:

Farkut 39.95€,H&M
Kengät 52.90€,Ellos
Laukku 24.95€ ja (Mileylla on kultanen laukku, mutta en löytänyt sellasta.)
Neuletakki 19.95€ H&M
toppi seuraavasta asusta (6.95€)
Seuraava asu on vuodelta 2008:

Tekonahka takki 39.95€,
toppi 6.95€ H&M
Seuraava asu on aika uusi:


Musta toppi 7.95€ ja
vaaleat pillifarkut 19.95€ H&M,
kengät ale 48.95€(69.95€) Anttila.
+hopeita koruja, löytyy vaikka mistä!
Viimeinen asu on aika....'jännä', en tiiä antaisko mun vanhemmat pitää sitä....., mutta löysin siihen mekein täydelliset vastineet:


Mustat kaariliivit 7.95€ ,
musta toppi 4.95€
ja musta neule 19.95
H&M
Tämmöstä tällä kertaa! Musta oli tosi hauska tehä tätä, joten postauksien yhteyksissä voi nykyään näkyä enemmän tyyli ja suomalaisia vaatteita vastineiksi. Jos on hyvä kielitaito kannataa käydä kurkkaamassa www.dresslikemiley.net , siellä lisää myös kampauksia ja meikkejä ym..
xoxMarianne
Ps. Nyt on muutama päivä ollu postaus taukoa, mutta uusia juttuja ei vaan yksinkertasesti oo. Ja oon tehny nuo päivät tätä teemaa, siinä meni yllättävän kauan.. Huomenna kuitenkin normaali uutispostaus!

1 kommentti:

  1. haha 'en tiiä antaako vanhemmat sun pitää tätä asua' ja jos teillä kielitaitoo riittää ni sanonpa että miley is a slut! toiki asu jo todistaa sen.

    VastaaPoista