torstai 18. helmikuuta 2010

Go Cyrus!


Kuvia, kun Miley lähtee studiolta 15.2. tässä ja tässä.

Kids choice awardsit pidtään 27.3.2010.

Kuvassa Miley, Mate ja Maten kasvattaja perhe. Tässä aiheeseen liittyvä artikkeli, joka kertoo miten Miley sai Maten.

Pop-tähti Miley Cyrus löysi juuri äskettäin uuden kaverin "Maten" kiitos Lexington perheen. Mate joka nimettin Mileyn poikaystävän mukaan,on Mileyn uusi koira, valkoinen saksanpaimenkoira, joka ostettiin Phillipseseiltä jotka kasvattivat pennun. He ovat kasvattaneen saksanpaimenkoiria viimeiset neljä vuotta.

Perheet ottivat ensimmäisen kerran yhteyttä toisiinsa n puolitoista vuotta sitten. Beryl oli huomannut että Billy Raylla on yksi saksanpaimenkoira ja he tiedustelivat aikoivatko Cyrusit ottaa toisenkin saksanpaimekoiran. "Näin kuvan Billy Raysta sekä hänen ystävästään koiran seurassa" Beryl kertoi."Joten päästyäni kotiin kerroin vaimolleni että hänen pitäisi ottaa heihin yhteyttä ja kysellä ovatko he ottamassa uutta ja koiraa ja jos olisivat niin pyytää heitä katsomaan sivujamme." Kuinka vaikeaa tämä olikin, Lewie pääsi läpi, ja lähetti sähkopostia Cyruseille virallisen fanisivun kautta ja saikin pian puhelun Billy Rayn vaimolta,Tishiltä.

Hän soitti ja sanoi "Rakastan koirianne!" "Hän jatkoi ja kertoi että hänestä olisi ihanaa pystyä ottamaan yksi jossain vaiheessa. Joten me jatkoimme sähköpostittelua, ja kun saimme pentueen marraskuussa laitoin hänelle sähköpostia ja kerroin että sivuillamme oli pentueesta kuvia ja pyysin häntä ilmoittamaan jos he olivat kiinnostuneita."

Tuossa pentueessa oli yksi täysin valkoinen pentu josta Tish kiinnostui. "Hän kyseli paljon pennusta ja päätti että halusi antaa sen Mileylle." Ja muutaman epäonnistuneen tapaamisen jälkeen perheet vihdoin tapasivat Mileyn kiertueen Backstagella. "Ashleylla oli kädessään kuva koirasta ja Miley hihkaisi 'Aa olette niitä koira ihmisiä'" Lewie kertoo. Tässä vaiheessa pentu oli vielä liian nuori erotettavaksi emostaan.

"Miley kertoi että ei ole valitettavasti pian tulossa East Coastiin,mutta Billy Ray on tuomassa bussia Nashvillestä joten se voisi olla kyyti koiralle. Se ei kuitenkaan onnistunut. Joten sähköpostittelimme toisillemme ja Tish ehdotti "Olisitteko kiinnostuneet tulemaan Hannah Montanan kuvauksiin ja silloin tuoneet koiran mukananne?" Se sopi.

Viimein tammikuussa perhe saapui Los Angelesiin koira mukanaan. Koiran tuominen oli oikeastaan yllätys Mileylla. Hän tiesi että saisi koiran muttei tiennyt milloin. Miley, joka nukkui Phillipseiden saapuessa oli iloisesti yllättynyt kun Mate herätti hänet sohvalta.Miley ei tuhlannut aikaa innostuksensa näyttämiseen ja kertoikin heti MileyWorldissa Maten saapumisesta. "Had an awesome day! Slept in until my new puppy Mate woke me up with kisses @ 10:30," Miley kirjoitti. Tämä oli vasta alkua muutaman seuraavan päivän kasvattaja perhe vietti Mileyn seurassa. He saivat mm. seurata Hannah Montanan kuvauksia.

Perheen 13-vuotias Ashley joutui olemaan poissa koulusta mutta Miley auttoi kirjoittamalla käsin kirjeen opettajalle. "Miley otti käsistään käsiksen ja sanoi 'Tottakai voin kirjoittaa lapun!' Hän pyysi kirjeessä anteeksi että joutui ottamaan Ashleyn muutamaksi päiväksi pois koulusta tuodakseen koiran Kaliforniaan ja allekirjoitti kirjeen Miley Cyrus" Lewie kertoi tapaamisesta: "Se ei ollut lähellekään mitä odotin. Olin yllättynyt kuinka mukavia he olivat, sama kuin olisi naapureilleen puhunut."
Suomennos napattu: www.sparkle-miley.webs.com.
xo Molly ox

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti